Barselsgave

Hvorfor virker de personlige søvnredskaber så godt? 

Hos Norly & Friends tror vi på vores produkter. Vi har set, hvordan både den personlige godnatsang og den personlige godnatbog påvirker vores små, når de skal sove. 

Musik i sig selv kan have en helt fantastisk virkning på mennesker. Det gælder også helt små børn. Vores personlige godnatsang er bygget på klassiske vuggevisemelodier, der bringer ro, tryghed og harmoni til både barn og forældre. De er søvndyssende og beroligende, og de kan få selv familiens mindste spilopmager ned i gear, når de søde toner spiller.

Hvis mor eller far synger med på den personlige godnatsang, vil forælderens stemme skabe endnu mere tryghed for barnet, så det anbefaler vi i høj grad. 

Dét at både den personlige godnatsang og den personlige godnatbog indeholder barnets navn har enormt stor betydning på barnet. Dette påvirker barnets selvstændighed og styrker barnets identitet. Derudover knytter barnet sig til søvnredskaberne på et dybere niveau. Barnet forstår nemlig, at redskaberne er barnets helt egne og personlige for barnet selv. 

Den trygge afslutning på dagen

For børn kan det være svært at bearbejde alle de hændelser, de har oplevet i løbet af dagen. Derudover kan det i en travl og hektisk hverdag være svært at finde tid til hyggelige og nære familiestunder. Afslutningen på dagen er det perfekte tidspunkt for forælderen at give barnet ubetinget opmærksomhed. Her er der mulighed for at hygge sig med barnet, snakke om dagen der er gået, og sikre trygge omgivelser at falde i søvn på. Et putteritual kan være med til at sikre, at afslutningen på dagen bliver tryg og genkendelig for barnet, og derfor har vi 5 gode råd til putteritualet, der virker. Vores søvnredskaber er ideelle at tilføje til det gode putteritual. 

Bliv et hit til babyshoweren 

Giv den bedste babyshowergave – den ultimative søvnpakke fra Norly & Friends, en masse gode stunder, og en god afslutning på dagen – hver dag. Vi er sikre på, hele familien vil værdsætte den personlige gave, og at den vil bringe glæde og ro med sig.