Elefantens Vuggevise

Elefantens Vuggevise

I den danske sangskat gemmer der sig også nogle fantastiske godnatsange og de personlige godnatsange fra Norly & Friends er skrevet med stor inspiration derfra. Det er rigtig godt, at præsentere sine børn for den brede kulturskat, f.eks. Elefantens Vuggevise.

Læs mere

Case: Sådan fik Mella tryghed ved sengetid

Når hver putning er en kamp, kan sengetid hurtigt blive en utryg og lang proces. For Lina og Daniel, og deres datter Mella, var putningen i lang tid en svær oplevelse. Derfor kunne de ikke lade være med at melde sig til Norly & Friends’ søvnforløb, da muligheden bød sig.

Læs mere

Case: Fra putningskaos til tryghed og god søvn

Tryghed og god søvn

Dirchs historie Søvnbesvær kan tage hårdt på både forældre og barn, og det er et enormt udbredt problem, som opleves, når familien udvides, og en lille ny kommer til verden. Dirch på 1 år havde svært ved at få ro og falde i søvn, og aftenerne var præget af kaotisk stemning omkring putningen. Det gav…

Læs mere

De klassiske julesange i skønne nyfortolkninger

Julesange i nyfortolkninger hos Norly & Friends

Hver første søndag i advent spreder vi hos Norly & Friends julestemning med én af vores mange yndlingsjulesange i nyfortolkninger. Sangene lægger vi op hver søndag i advent, så du kan lytte til dem med dit barn eller nyde dem selv, mens adventskransen brænder langsomt ned. Lyt til dem her.

Læs mere

Husk rutinerne – især når ferien banker på døren

Det er fristende at smide alle rutiner over bord, når kalenderen viser ferie. Alle har brug for en pause fra hverdagen. Men en pause fra det faste putteritual er ikke lig med lykke. Ferien banker på døren. Og i en travl hverdag, som er pakket med faste gøremål, er det fristende at smide rutinerne over…

Læs mere