Den personlige godnatsang

Vi indsynger barnets navn i en smuk og beroligende godnatsang

Bedst egnet til børn i alderen 0 – 9 år og 100% tilfredshedsgaranti

Den personlige godnatsang

Giv en gave både barn og forældre vil ELSKE: En personlig godnatsang og bog fra Norly & Friends. For den bedste gave er selvfølgelig god søvn, tryghed og ro

Den personlige godnatsang

Vælg her den melodi, der passer bedst til det barn, du holder af. Vi indsynger barnets navn i den valgte melodi, så godnatsangen bliver helt personlig.

DEN PERSONLIGE SØVNPAKKE

Pakken inkluderer både en personlig godnatsang og tilhørende personlige godnatbog, som indeholder noder, sangtekst og en sød godnathistorie. 


“Den bedste barnedåbsgave,” fortæller Tine

Tine gav sine niecer Alberte og Andreas en personlig sang hver i barnedåbsgave. Det blev en dag, som hende og familien aldrig vil glemme – alle var rørt til tårer.


Familievejleder Lola Jensen anbefaler Norly&Friends

“Man bliver simpelthen høj som familievejleder!” 

Sådan udtaler Lola Jensen sig om Norly & friends’ personlige godnatsange. Lola Jensen har været familievejleder i 33 år, og hun kender derfor en hel del til, hvordan børn kan hjælpes over i den søde søvn, når natten nærmer sig. Hør i videoen, hvorfor Lola Jensen er så begejstret for Norly & Friends, og hvordan hun mener, den personlige godnatsang hjælper børn med at finde ro, tryghed og den dybe søvn. 

Vores søn Charlie har været så nem at putte efter vi fik en personlig godtnatsang til ham. Det er som om han bare ved hvad der skal ske, så snart han hører hans sang.

Anne

Tusinde tak for en fantastisk sang.
Vi er fået fra at vugge og hoppe vores søn på en yogabold til at kunne ligge ham i egen seng og efter 45 min sover han.
Tak!

Hanne

Amen det er jo helt perfekt. I har også tænkt på det hele. STOR ros herfra og anbefalinger gives floks videre

Tine

Derfor fungerer en personlig godnatsang

God søvn til småbørn og en tryg og rolig aftenstund for hele familien. Norly & Friends’ største ønske er at skabe tryghed, ro og nærvær omkring sengetid i børnefamilier landet rundt. Her på siden kan du finde alt fra gode råd til barnets søvn, råd til putteritualet og ikke mindst helt specielle redskaber, der kan hjælpe dit barn, eller et barn du holder af, til at sove trygt.  Leder du efter den perfekte personlige dåbsgave, fødselsdagsgave eller et værktøj, der kan hjælpe dit barn til en tryg og rolig nattesøvn, så har vi lige, hvad du søger. 

Den personlige godnatsang

Vi har komponeret fire smukke melodier, der er bygget på afslappede rytmer, søde toner og indsunget med en smuk og rolig kvindestemme. Barnets navn indsynges i den valgte melodi, og vi indsynger selvfølgelig alle unikke navne. Til den personlige godnatsang medfølger der behagelig slumremusik, der sættes på, så forælderen kan forlade rummet i ro og mag. Derudover medfølger der en instrumental syng-med version, så forælderen kan synge sangen for barnet selv. 

Den personlige godnatbog  

Udover den personlige godnatsang udvikler vi også unikke personlige godnatbøger som tilkøb til godnatsangene. Den personlige godnatbog kan læses med barnet inden sengetid som en del af putteritualet. I bogen finder I både en godnathistorie om Norly & søvnmagien, sangtekst til den personlige godnatsang og noder dertil og flotte illustrationer. Derudover er der plads til, at familien kan skrive barnets helt eget putteritual ned, og der bliver indskrevet en personlig hilsen, fra den som giver gaven til barnet, i bogen. 

Søvnpakken – personlig godnatsang OG -bog 
Begge vores produkter fungerer som redskaber i det trygge putteritual, og de hjælper med at sikre tryghed og kontinuerlighed for barnet, så barnet kan falde i søvn. Vi tilbyder en samlet pakke med både personlig godnatsang og godnatbog som den ultimative søvngave. Hvilken bedre barnedåbsgave, navngivningsgave eller fødselsdagsgave kan man give end god søvn til hele familien?