En skøn barnedåbsgave der kan nydes sammen hver for sig

I disse tider står vi overfor en helt ny verden, hvor forårets og sommerens vante begivenheder pludselig bliver rykket eller aflyst, og det synes uoverskueligt, hvornår det hele mon bliver, som det var igen. Lige nu handler det om at være sammen hver for sig og at få det bedste ud af dagene. 

Den udskudte barnedåb

Står du overfor en udskudt barnedåb? Det er en trist fornemmelse, for det er jo netop nu, man gerne vil hygge om og fejre den lille nye og de nybagte forældre. Dog behøver du ikke at opgive fejringen helt endnu. For hvad med en gave til hele familien, som kan gives på afstand? 

Den personlige godnatsang er en dejlig, rørende gave, som kan komme til at betyde noget helt specielt for barnets søvn og forældrenes ro. Godnatsangen er komponeret i 3 forskellige søvndyssende melodier, og vi indsynger barnets navn i den valgte melodi, så sangen bliver barnets helt egen. 

Sådan gør du

Ønsker du at give en personlig godnatsang som gave, gør du blot sådan her: 

  • Gå ind på vores butiksside og vælg én af de tre smukke melodier 
  • Skriv barnets navn og kryds “giv som gave” boksen af
  • Skriv gavemodtagerens mobilnummer 
  • Indtast de sidste informationer og send bestillingen afsted 

Så går vores musikere i studiet og indspiller barnets helt egen godnatsang! 

Når sangen er blevet indspillet, overføres den til modtagerens nummer. Derfra skal modtageren blot hente NORLY appen, hvor godnatsangen ligger klar efter indtastning af telefonnummer. Så mangler der kun, at du sender en sød besked afsted og fortæller om gaven, der ligger og venter på appen. 

Den samlede søvnpakke 

Ønsker du at give den lille nye en skøn søvnpakke, hvor der også er en personlig godnatbog med til sangen? Vi sender godnatbogen direkte til modtageren, så den også kan gives på afstand og er en dejlig tilføjelse til barnets putteritual.

Den personlige godnatsang og godnatbog kan bidrage til ro, tryghed og søvn i familien, og hvilken bedre gave kan man give end dét i disse tider? 

Var det noget med en personlig barnedåbsgave til et barn, du holder af?