Julegave til baby

Den perfekte julegave til baby – en personlig godnatsang

Nu nærmer julen sig. En højtid fyldt med familietid, nærvær og hygge. Selvfølgelig er det også gavernes tid, og måske er du lige blevet forælder, moster, faster, onkel eller bedstemor til familiens nyeste lille baby, som selvfølgelig også skal have en skøn julegave. 

Den personlige godnatsang er en helt unik og personlig julegave, der uden tvivl vil bringe glæde til hele familien. Vi indsynger babyens navn i en smuk melodi, der bliver helt personlig og unik. Hør vores tre melodier hér, og vælg, hvilken der passer allerbedst til den lille nye. 

Hver sang er bygget på gentagende, positive rytmer og har en søvndyssende og afslappende effekt på både voksne og børn. De er indsunget af vores dygtige sangerinde Monica, der har den fineste og roligste stemme, og hvis mor eller far selv er en sangfugl, eller bare godt kan lide at synge, medfølger der også en smuk instrumental syng-med version. Vi anbefaler, at forælderen synger med på den personlige godnatsang, da babyen vil finde tryghed i forælderens stemme.

Tilhørende den personlige godnatsang får babyen også et smukt stykke slumremusik med, der er bygget på samme gentagende rytmer, som godnatsangen er. Slumremusikken kan med fordel sættes på, når forælderen forlader værelset, og det er tid til, at den lille skal sove. 

Den samlede søvnpakke

Udover den personlige godnatsang og tilhørende slumremusik, kan du give familien hele søvnpakken, der også inkluderer en personlig godnatbog. Godnatbogen går i skøn harmoni med godnatsangen, da både sangtekst og noder indskrives i bogen. Derudover får du også en helt unik mulighed for, at få indskrevet en personlig hilsen fra dig til babyen, som helt familien kan se tilbage på mange år fremadrettet. 

Hele søvnpakken er en fantastisk julegave til baby og hele familien, der fornyligt er blevet udvidet. Når du giver en personlig godnatsang og den personlige godnatbog, er det ikke blot materielle julegaver, du giver. Det er personlige julegaver, der bringer positive værdier med sig. De bringer hyggelige stunder, nærvær, ro og ikke mindst god søvn. De har en helt uerstattelig emotionel værdi, og kan bruges i mange år fremadrettet. 

Den personlige godnatbog inkluderer:

  • En personlig hilsen fra julegave-giveren
  • Sangtekst og noder til den personlige godnatsang
  • En skøn godnathistorie om Norly & Søvnmagien
  • Plads til at skrive babyens helt eget putteritual ned 
  • Smukke rolige illustrationer som hele familien kan være med på

Putteritualet

Vi anbefaler, at godnatsangen og godnatbogen benyttes som rolige og trygge værktøjer i babyens aftenlige putteritual. Dette opbygger genkendelighed og rutine for babyen, hvilket vil bringe skønne følelser af ro og tryghed med sig. 

Selv et babyen, der ikke har udviklet sin taleevne endnu, vil kunne forstå og sætte den dejlige musik og resten af putteritualet i forbindelse med, at det er tid til at sove. 

Vi har udviklet fem råd til det gode putteritual, hvor både den personlige godnatsang og den personlige godnatbog kan bruges som værdifulde redskaber på vejen til den gode søvn. 

Undgå julegaveræset 

Jul handler, som vi alle ved, om kærlighed, varme og nærvær. Desværre kan julen hurtigt komme til at omhandle det frygtede julegaveræs, hvor december pludseligt er mere stressende end hyggeligt, og hvor dagene flyver afsted. Så er det lige pludselig blevet juleaftensdag, og der skal købes ind til julemiddagen, pakkes gaver ind, bages småkager og laves konfekt. 

Læn dig tilbage, slip noget af stresset, og lad Norly & Friends hjælpe dig med at anskaffe den perfekte julegave til baby. Nyd blot den glæde, julegaven vil føre med sig. 

Når gaven er købt, skal du kun vente på juleaften, hvor du uden tvivl vil blive mødt af forældre, der værdsætter den betænksomme personlige julegave til deres lille pode. 

Den personlige godnatsang fra os er ikke kun en julegave til baby, men faktisk en julegave som hele familien kan få glæde af i mange år. 

Den personlige godnatsang

Vores personlige godnatsange er komponeret med et helt specielt fokus på, at de skal virke søvndyssende. Musik påvirker nemlig menneskers emotioner, selv når det er helt små børn, det drejer sig om. 

Når forælderen synger en godnatsang for babyen hver aften, vil det skabe tryghed og ro, som babyen vil forbinde med godnatsangen fremadrettet. Derfor vil den personlige godnatsang efter gentagen brug medføre, at babyen helt selv kan falde til ro, når godnatsangen og slumremusikken afspilles. 

Vi personliggør sangen til babyen, så babyen ved, at sangen er helt unik og kun babyens egen. Det styrker babyens bånd til sangen, og højner sangens effekt på babyen. 

Musikkens effekt 

Vi kender alle til, når vi hører en sang, og den fremkalder et helt bestemt minde, hvad end det omhandler en person, en bestemt dag eller måske en højtid som julen. Musik kan have en helt fantastisk effekt på mennesker, da det fremkalder både minder og emotioner. Det er lige netop dét, vi mener, den personlige godnatsang kan. 

Den personlige godnatsang vil efter gentagen brug indgå i babyens kognitive mønster omkring søvn, og dermed vil sangen forbindes med rolige, hyggelige og søvnige minder. 

Den perfekte julegave

Det kan være svært at vælge den perfekte julegave, og en hurtig google søgning viser fluks tusindvis af muligheder. Det er næsten umuligt at navigere i, men hos Norly & Friends står vi heldigvis klar til at hjælpe. Vi mener, den perfekte julegave er en, der har en emotionel værdi, kan skabe minder og bringe glæde. Julen omhandler kærlighed, familietid, nærhed og tryghed, og det er lige præcis dé værdier, vi har stort fokus på i vores produkter. 

Vores produkter er skabt til at give familier den bedste slutning på dagen, så hver aften kan blive god og hyggelig. Vi mener ikke, at familiens mindste spilopmagers puttetid skal medføre frustrationer, som den nemt kan komme til, når det tager lang tid og tålmodighed, at få den lille i seng. Vi mener derimod, at afslutningen på dagen skal være en hyggelig stund, hvor både baby og forælder kan sige farvel til dagen omgivet af ro og tryghed.

Vores formål er at bringe nærvær og hygge ind i putteritualer Danmark rundt. Vi har selv oplevet den effekt, som den personlige godnatsang og godnatbog har haft på vores egne små børn, og det har været uundværligt. En baby der sover godt, er et glad baby der udvikler sig, bearbejder dagens hændelser og bliver klar og oplagt til næste dag, og det er i virkeligheden nok enhver forælders største ønske. 

Vi mener, vores redskaber til det trygge putteritual er den perfekte julegave, for hvad mere kan en baby ønske sig end tryghed, ro og nærvær? Hvad mere kan de nybagte forældre ønske sig end god søvn og tætte stunder med deres baby? 

Hvis nogen du holder af fortjener en skøn julegave, der er værdifuld på en helt unik måde, kan vi højt anbefale den personlige godnatsang og godnatbog. 

God fornøjelse og glædelig jul. Vi håber, vi fra Norly & Friends kan bringe gode, hyggelige stunder ind til en familie, som du holder af.