Lise Vandborg: En fantastisk navngivningsgave!

På en dejlig dag i 2017 skulle Lise og Michaels nyfødte søn, Villy, navngives. Dagen stod på nære stunder med den lille families kære, og der blev hygget om både forældre og Villy.  
 

Til navngivningsfesten var der en masse fine gaver til Villy, og fra Michaels forældre lå der en helt særlig og hyggelig gave, som skulle vise sig at kunne bruges i flere år fremadrettet. Det var en personlig godnatsang fra Norly & Friends.  

Der gik ikke længe, før Lise og Michael brugte den personlige godnatsang – både til når Villy skulle sove, men også som en trøstesang til Villy, som Lise kunne nynne selv, når hun gik rundt med ham.  

Lise fortæller, at det især er dét, at sangen nævner Villys navn, der gør den ekstra sjov for Villy, nu hvor han er blevet lidt ældre og forstår sangen. Dog er det helt specielt rutinen, som familien har bygget op med deres putteritual, der sørger for den søde søvn. Lise mener nemlig, der er en helt speciel værdi i genkendeligheden, så Villy er forberedt på, at når putteritualet er ovre, så er det tid til at sove.  
 

Det er ikke kun den personlige godnatsang, som Lise bruger til Villys putteritual. Det er også den fine syng-med version, så Lise selv kan synge for Villy til den smukke melodi, som følger med i købet af den personlige godnatsang.  

Nu er Villy blevet så glad for sin personlige godnatsang, at han helt selv beder om at høre den.  

Skal du også glæde et barn, du holder af, med en personlig godnatsang?