Navngivningsgave

Det kan være svært, hvad giver man i gave til en navngivning? Det er oplagt at give en gave, som indeholder barnets navn. Det er en personlig gave, man kan få mange gaver med navn på, som tøj med navn, tæpper med navn, bestik med navn, sutter med navn, plakater, men vores produkt er unikt.

De personlige gaver med navn på, kender de fleste. Men den personlige godnatsang – det er en gaveidé, som vil overraske og forbavse hele selvskabet. Vores sange er indspillet personligt til barnet med barnets navn i. En personlig godnatsang kan følge barnet hele barndommen med de smukke toner og betagende tekst.

Du skal blot vælge en melodi. Vi har 3 smukt komponerede melodier, som giver den personlige godnatsang. En perfekt navngivningsgave, komponeret særligt til det lille barn, som netop har fået sit navn. Det er en unik gave.

Man kan ofte være i tvivl om hvad man skal give et barn på 1 år i gave, og ja hvad skal man give et barn på 2 år i gave – men endnu mere svært kan det være, hvad skal man give et spædbarn i gave?

Musik er for alle, og undersøgelser viser faktisk at musik styrker barnets udvikling og har en følesmæssig påvirkning af sindet. Derfor er en personlig godnatsang på god til at berolige og skabe tryghed for barnet.

Vores sange er komponeret netop med de rette toner og takter, som gør barnet afslappet og tryg.

Har du et barn i tankerne, som har brug for en unik navngivningsgave? Så er den personlige godnatsang, den perfekte navngivningsgave. Lyt til vores melodier herunder: