Personlig gave til baby

Personlig gave til baby

Det føles dejligt, når nogen, man har kær, har brugt tid på at vælge en gave, som de ved, man vil blive glad for. Hos Norly & Friends mener vi, at der er en helt speciel type gave, der især går lige i hjertet. Den personlige gave. 

Vi specialiserer os inden for personlige gaver til babyer, små børn og endda også til de smås forældre. Vores personlige godnatsange og godnatbøger kan nemlig noget specielt for hele familien. 

Vi indspiller skønne personlige godnatsange, som er en dejlig personlig gave til familiens mindste. Vi indsynger babyens navn i godnatsangen, så den bliver helt unik for babyen. Derudover udvikler vi personlige godnatbøger som tilkøb til den personlige godnatsang, der fuldender putteritualet og bringer hyggelige stunder og nærhed med sig. 

Den personlige godnatsang findes i 3 fine melodier, så du kan vælge den, der passer aller bedst til babyen. Til de personlige godnatsange medfølger der dejlig slumremusik, som passer til godnatsangen, og en instrumental syng-med version af godnatsangen, så babyens forældre eller omsorgsperson selv kan synge sangen for babyen. 

Den personlige godnatbog er et tilkøb til den personlige godnatsang og inkluderer fantastiske elementer som en personlig hilsen fra den, som giver gaven til babyen, sangtekst og noder til den personlige godnatsang, den søde godnathistorie om Norly & Søvnmagien og plads til at skrive babyens putteritual ned. Derudover inkluderer bogen smukke små illustrationer i rolige blå farver, som hele familien kan være med på.

Hvordan søvnredskaberne bruges

Vores personlige godnatsange og godnatbøger er en perfekte personlig gave til en baby, som har behov for rutine og tryghed for at falde i søvn, da de virker som beroligende søvnredskaber, der kan bruges aften efter aften og virker søvndyssende på selv den mindste spilopmager. 

Vi anbefaler, at vores søvnredskaber indgår i babyens aftenlige putteritual og fungerer som genkendelige elementer, som babyen vænner sig til og sætter i forbindelse med søvn. Når redskaberne benyttes hver aften, vil babyen automatisk begynde at genkende dem og føle sig tryg og rolig omkring dem. Derudover vil de også virke som naturlige og hyggelige  redskaber for forælderen, som også vil føle sig rolig. Denne ro vil smitte af på babyen, som mærker det humør, forælderen er i. Hos Norly & Friends har vi 5 gode råd til putteritualet, hvor søvnredskaberne indgår i som tryghedsskabende værktøjer til den gode søvn. 

Når man ikke kan kommunikere verbalt med babyer, kan det være svært at skabe en forståelse for, hvad der sker, når forælderen pludselig forlader rummet ved sovetid. Her kan musik kommunikere i stedet for ord. For selvom en baby ikke nødvendigvis forstår de ord, der bliver sagt, så vil babyen forstå sammenhængen mellem sangen, den søde søvn og den medfølgende ro. Når elementerne benyttes i babyens putteritual og aftenrutine, skaber det genkendelighed og tryghed for babyen, der kan forstå, at musikken leder til sovetid. 

En personlig godnatsang er en fantastisk personlig gave til en baby, der har svært ved at finde ro og falde i søvn om aftenen. Derudover er det en ideel personlig gave til hele familien, da familien kan fokusere på nærhed og hygge, når det bliver babyens sengetid, og ikke den frustration, sengetiden ellers kan føre med sig. 

Det er en personlig gave, der bringer positive følelser og associationer til den vigtige søvn.

Hvorfor søvn er vigtigt for babyer 

Vi voksne ved og mærker selv på egen krop, hvor vigtigt det er, vi sover godt. Det hjælper os med at være oplagte, holde koncentrationen og formindske vores stresshormoner. Lige så vigtigt som søvn er for os, er den gode søvn vigtig for babyer. 

God søvn er enormt vigtigt for babyens velvære. Søvn styrker babyens immunforsvar, hjælper babyen med at udvikle sig og hjælper babyen med at processere dagens forløb. Derudover hjælper god søvn babyens vækst og indlæringsevne.  

Det kan være svært at få babyer til at sove. Skaber man et putteritual, der føles trygt og nært for babyen, gør det sengetiden nemmere for både forælder og baby. 

Når babyen sover godt, sover forældrene også bedre. Så hjælper det hele familien til nemmere og hyggeligere aftenstunder og en veloplagt start på dagen, når solen står op. 

Musikkens magiske virkning

Musik kan noget helt specielt. Musik kan påvirke humør, sprede en bestemt stemning og påvirke menneskers energi. Dette gælder også for helt små babyer, der endnu ikke har udviklet deres taleevne.

Den helt rigtige melodi, kan virke søvndyssende og beroligende. Dette ser man specielt i klassiske vuggeviser, der er blevet brugt til at lulle babyer over i den søde søvn siden tidernes morgen.

For at en melodi skal virke afslappende og søvndyssende, skal kompositionen været bygget efter værdier, der understøtter netop dette. Vores melodier er bygget på rolige, gentagende og positive rytmer, der har en helt speciel virkning. Der er lagt en masse forskning bag kompositionerne, og sangene er komponeret af Anders Lyhne, der er uddannet komponist fra Århus musikkonservatorium. Sangene bliver indsunget af Monica Lyhne, som er uddannet sangerinde, og holder den trygge stemning igennem fine, lyse og klare toner.

At melodierne er gentagende har en speciel virkning på mennesker, da vores hjerner ofte arbejder hårdt på at forudsige, hvad der skal ske. Når hjernen kan slappe af og ikke skal forudsige noget, men blot lytte til skøn musik, virker det søvndyssende. 

Vi mener, med hånden på hjertet, at vi skaber musik, der virker. Skal du give en skøn personlig gave til en baby, du holder af? 

Den skønneste personlige gave

Vores personlige søvnredskaber er ikke en gave, der bringer kortvarig glæde og efter lidt tid lægges i nederste skuffe og gemmes væk. Det er en værdifuld gave, der bringer nærhed, positivitet og tryghed ind i hjemmet. Det er en gave, der kan bruges mange år fremadrettet, og som giver anledning til hygge. 

Det er en personlig gave, der er unik til lige præcis den baby, du holder af. Det er en personlig gave til babyens forældre, der vil nyde den både godnatsangen og godnatbogen lige så meget som babyen selv. 
Se vores skønne udvalg og find en personlig gave til en familie, du holder af