Babyshower

Den skønneste babyshowergave 

En kvinde, du holder af, skal snart føde. Babyshower er lige om hjørnet, og du mangler den perfekte gave. Hvad skal du dog give? Hos Norly & Friends har vi et godt bud. Hvad siger du til at give en helt speciel, unik og personlig gave, som både forældre og baby vil nyde? En personlig godnatsang! 

Den personlige godnatsang findes i 3 skønne melodier og har et smukt stykke slumremusik med, der passer til melodien. Derudover medfølger der en instrumental syng-med version, så mor eller far helt selv kan synge godnatsangen for den lille. 

Forestil dig dette…

Det kan være meget svært at finde på den perfekte gave til babyshower. For man vil jo helst give noget, som forældrene ikke selv har købt eller vil få i gave af andre. Man vil helst give noget personligt, som man ved vil bringe glæde til både baby og forældre. Der er mange muligheder for en god babyshowergave, men vi tror alligevel, at vi har et fantastisk bud på en babyshowergave, der sent vil blive glemt.

Forestil dig dette. Det er dagen for babyshoweren. Hele lokalet er pyntet op i blå eller lyserøde farver. Der er fine kager i de passende farver, og gavebordet flyder med smukt indpakkede babyshowergaver. Du føler dig varm i hjertet. Du ved nemlig, du har den helt perfekte babyshowergave med, og du glæder dig sådan til at se din venindes reaktion. Dagen går med en masse hyggelig snak, men inderst inde glæder du dig så meget til, det bliver tid til at babyshowergaverne skal åbnes. Endelig, så er det nu. 

Midtpunktet for babyshoweren begynder så småt at pakke gaverne op, de fine bånd og indpakningspapiret bliver lagt til siden. Hver gave bliver efterfulgt af et “årh tusind tak”! Endelig bliver det din tur, og du giver din veninde en konvolut og en lille pakke. Hun kigger forundret på dig – hvad kan det mon være? 

Inde i konvolutten gemmer der sig et stykke papir. “Stort tillykke med din personlige godnatsang”. Nysgerrigheden breder sig i rummet, og din veninde skynder sig at hente appen NORLY. Den personlige godnatsang til det kommende barn ligger klar på appen og bliver sat på, så alle kan høre den. Der er ikke et øje tørt. Sangen er en rolig, smuk melodi, hvor det kommendes barns navn er indsunget. Bogen bliver åbnet, og det første babyshowerens omdrejningspunkt ser er en sød personlig hilsen fra dig til den lille.

Din veninde bliver så lykkelig, og du ved, det er en babyshowergave, der vil bringe en masse gode stunder ind i den lille familie i mange år. 

Et år senere besøger du din veninde. I snakker om løst og fast, og snakken falder på den lille nye, som I fejrede til babyshoweren. Din veninde bliver pludselig meget rørt og fortæller dig, hvor meget den personlige godnatsang og godnatbogen har betydet. Den har dannet en fast ramme for søvnen, og hendes lille pode sover trygt hver aften. 

Lyder det, som en babyshower du kunne tænke dig at opleve? En babyshowergave du kunne tænke dig at give nogen, du holder af? Så er du kommet det helt rigtige sted. Hos Norly & Friends sætter vi god søvn for hele familien i første række, og producerer både personlige godnatsange og bøger. Du kan vælge mellem tre smukke melodier, så du kan finde akkurat den, der passer bedst til den lille nye og din veninde. Med til sangen får du 24 minutters skøn slumremusik med og en instrumental syng-med version.
Yderligere producerer vi personlige godnatbøger, som kan tilkøbes den personlige godnatsang. I denne bliver barnets navn indskrevet, og du har som gavegiver mulighed for at skrive en sød personlig hilsen til barnet, som indskrives i bogen. Bogen inkluderer sangtekst og noder til den personlige godnatsang, godnathistorien om Norly & Søvnmagien og sider til at skrive barnets eget putteritual ned. 

Hvorfor virker de personlige søvnredskaber så godt? 

Hos Norly & Friends tror vi på vores produkter. Vi har set, hvordan både den personlige godnatsang og den personlige godnatbog påvirker vores små, når de skal sove. 

Musik i sig selv kan have en helt fantastisk virkning på mennesker. Det gælder også helt små børn. Vores personlige godnatsang er bygget på klassiske vuggevisemelodier, der bringer ro, tryghed og harmoni til både barn og forældre. De er søvndyssende og beroligende, og de kan få selv familiens mindste spilopmager ned i gear, når de søde toner spiller.

Hvis mor eller far synger med på den personlige godnatsang, vil forælderens stemme skabe endnu mere tryghed for barnet, så det anbefaler vi i høj grad. 

Dét at både den personlige godnatsang og den personlige godnatbog indeholder barnets navn har enormt stor betydning på barnet. Dette påvirker barnets selvstændighed og styrker barnets identitet. Derudover knytter barnet sig til søvnredskaberne på et dybere niveau. Barnet forstår nemlig, at redskaberne er barnets helt egne og personlige for barnet selv. 

Den trygge afslutning på dagen

For børn kan det være svært at bearbejde alle de hændelser, de har oplevet i løbet af dagen. Derudover kan det i en travl og hektisk hverdag være svært at finde tid til hyggelige og nære familiestunder. Afslutningen på dagen er det perfekte tidspunkt for forælderen at give barnet ubetinget opmærksomhed. Her er der mulighed for at hygge sig med barnet, snakke om dagen der er gået, og sikre trygge omgivelser at falde i søvn på. Et putteritual kan være med til at sikre, at afslutningen på dagen bliver tryg og genkendelig for barnet, og derfor har vi 5 gode råd til putteritualet, der virker. Vores søvnredskaber er ideelle at tilføje til det gode putteritual. 

Bliv et hit til babyshoweren 

Giv den bedste babyshowergave – den ultimative søvnpakke fra Norly & Friends, en masse gode stunder, og en god afslutning på dagen – hver dag. Vi er sikre på, hele familien vil værdsætte den personlige gave, og at den vil bringe glæde og ro med sig.