Værd at vide

Her finder du svar på de oftest stillede spørgsmål. Finder du ikke det svar, du søger, er du altid velkommen til at kontakte os på følgende: 

Telefon: 30 20 90 30

Mail: [email protected]

Hvad får jeg, når jeg køber den personlige godnatsang?

Køber du den personlige godnatsang, vælger du mellem tre skønne melodier, hvor vi indsynger barnets navn i den melodi, du vælger. Derudover får du en instrumental version af melodien, så du selv kan synge den og smuk slumremusik, der er komponeret, så det passer lige til godnatsangen. Slumremusikken kan sættes på, så barnet stille og roligt kan falde i søvn, når forælderen forlader soveværelset.  

Tilkøb til den personlige godnatsang?

Hvis du søger hele søvnpakken, tilbyder vi også tilkøb, der kan bruges som værktøjer i putteritualet sammen med den personlige godnatsang. Her kan du få ‘Min Godnatbog”, der passer til den personlige sang, hvor vi indskriver barnets navn. I den personlige godnatbog, får du:

  • En personlig hilsen 
  • Godnathistorien om Norly & søvnmagien 
  • Sangtekst og noder til den personlige godnatsang 
  • Plads til at skrive jeres helt eget putteritual ned 

Hvor mange enheder kan have adgang til sangen?

Hvis du har ønsker at benytte flere enheder til at afspille den personlige godnatsang, kan du logge ind på op til 5 forskellige enheder. 

Hvordan afspiller jeg sangen? 

Sangen afspilles gennem appen NORLY. Her logger du blot ind med dit telefonnummer, hvor du vil få adgang til den personlige godnatsang, den instrumentale melodi og slumremusikken. 

Hvordan bruger jeg den personlige godnatsang? 

Vi anbefaler, at den personlige godnatsang inkluderes i barnets aftenlige putteritual, så barnet vænner sig til sangen og forbinder den med sengetid. Vi anbefaler, at forælderen synger med på godnatsangen, da det skaber tryghed og nærvær. Når forælderen forlader soveværelset, sættes den blide slumremusik på, så barnet kan dysse hen stille og roligt omgivet af de trygge og rolige toner. 

Hvordan giver jeg den personlige godnatsang og tilkøb som gave? 

Ønsker du at give den personlige godnatsang i gave, kan det sagtens lade sig gøre. Når du bestiller sangen, krydser du blot “giv som gave” boksen af og følger anvisningerne herefter. Du kan også give den personlige godnatsang og ‘Min Godnatbog’ som gave, hvor du selv vælger, hvilken adresse gaven leveres til. Vær opmærksom på, at bogen har 4-6 dages levering, og den personlige godnatsang har 1-3 dages levering.  

Hvordan sikrer jeg, at barnets navn udtales rigtigt i sangen?

Vi prioriterer, at den personlige godnatsang bliver lige, som du ønsker. Der er mulighed for at skrive en kommentar, hvor udtalelsen af navnet præciseres. Hvis vi alligevel bliver I tvivl, kontakter vi dig gennem dine opgivet kontaktoplysninger, inden vi indsynger sangen. 

Kan jeg returnere jeres produkter? 

Du har altid 30 dage fra købsdatoen til at afprøve vores produkter med dit barn. Derfor kan du få pengene retur, hvis du henvender dig til os på mail inden for 30 dage fra købsdatoen. Læs mere om Tilfredshedsgaranti