Værd at vide

Her finder du svar på de oftest stillede spørgsmål.

Finder du ikke det svar, du søger, er du altid velkommen til at kontakte os på følgende: 

Telefon: 30 20 90 30

Mail: [email protected]

Hvad får jeg, når jeg køber den personlige godnatsang?

Køber du den personlige godnatsang, vælger du mellem fire skønne melodier, hvor vi indsynger barnets navn i den melodi, du vælger. Derudover får du en instrumental version af melodien, så du selv kan synge den og smuk slumremusik, der er komponeret, så det passer lige til godnatsangen. Slumremusikken kan sættes på, så barnet stille og roligt kan falde i søvn, når forælderen forlader soveværelset.  

Hvor mange enheder kan have adgang til sangen?

Hvis du ønsker at benytte flere enheder til at afspille den personlige godnatsang, kan du logge ind på op til 5 forskellige enheder. 

Hvordan afspiller jeg sangen? 

Sangen afspilles gennem appen NORLY. Her logger du blot ind med dit telefonnummer, hvor du vil få adgang til den personlige godnatsang, den instrumentale melodi og slumremusikken. 

NORLY App’en fungerer både til Apple (iOS) og Android telefoner og tablets.

Vejledning:

  • Hent NORLY App’en – for Android i Google Play, for Apple i App Store.
  • Åbn NORLY App’en.
  • Gennemgå intro siderne.
  • Gå i menu’en ”Mine sange” (nederste højre hjørne i NORLY App’en).
  • Klik ”Log ind” og tast dit tlf. nr. Husk landekode, for Danmark +45. Klik ”Send kode”.
  • Du modtager en kode på sms, som du taster i feltet. Hvis du logger ind på en tablet, skal du altså have telefonen ved hånden, så du kan se koden.
  • Gå i menu’en ”Mine sange” igen.
  • Klik ”+Tilføj til afspiller” ud fra den/de sang(e) du vil afspille.
  • Gå i menu’en ”Afspiller” (nederst midt i NORLY App’en).
  • Klik på ”Afspil alle”.

Bemærk, at det er muligt at afspille musikken, når telefonen er sat på flight mode. Sangene skal være tilføjet afspilleren, inden der sættes over på flight mode.

Hvordan afspiller jeg sangen via en ekstern højtaler?

Alle iOS-enheder supporterer at afspille lyd til Airplay-kompatible højttalere. Læs mere på denne vejledning:
https://support.apple.com/da-dk/HT202809

De fleste Android-enheder kan også afspille lyd til chromecast-kompatible højttalere, men det er ikke noget, vi tilbyder support på. Her er links til information om, hvordan man forbinder en Android-enhed med en ekstern højtaler:
https://support.google.com/chromecast/answer/6279392?hl=da

NORLY App’en supporterer ikke, at forbinde Apple (iOS) enheder med Chromecast kompatible højttalere, eller at forbinde Android enheder med Airplay højttalere.

Hvordan bruger jeg den personlige godnatsang? 

Vi anbefaler, at den personlige godnatsang inkluderes i barnets aftenlige putteritual, så barnet vænner sig til sangen og forbinder den med sengetid. Vi anbefaler, at forælderen synger med på godnatsangen, da det skaber tryghed og nærvær. Når forælderen forlader soveværelset, sættes den blide slumremusik på, så barnet kan dysse hen stille og roligt, omgivet af de trygge og rolige toner. 

Hvordan giver jeg den personlige godnatsang som gave? 

Ønsker du at give den personlige godnatsang i gave, kan det sagtens lade sig gøre. Når du bestiller sangen, krydser du blot “giv som gave” boksen af og følger anvisningerne herefter. Når sangen er klar, modtager du en mail med en digital personliggjort PDF med sangteksten til den personlige godnatsang og information om Norly appen. PDF’en kan printes og gives i gave. Det er efterfølgende også muligt, at dele den personlige godnatsang med i alt 5 brugere. Vær opmærksom på, at leveringstiden på den personlige godnatsang er 1-3 hverdage.

Hvordan sikrer jeg, at barnets navn udtales rigtigt i sangen?

Vi prioriterer, at den personlige godnatsang bliver lige, som du ønsker. Der er mulighed for at skrive en kommentar, hvor udtalelsen af navnet præciseres. Hvis vi alligevel bliver I tvivl, kontakter vi dig gennem dine kontaktoplysninger, inden vi indsynger sangen. 

Kan jeg returnere jeres produkter? 

Du har altid 30 dage fra købsdatoen til at afprøve vores produkter med dit barn. Derfor kan du få pengene retur, hvis du henvender dig til os på mail inden for 30 dage fra købsdatoen. Læs mere om Tilfredshedsgaranti