Betingelser

Virksomhedsoplysninger
Norly & Friends ApS, Hvedevænget 27, 9000 Aalborg, CVR: 43149148

Levering
Leveringstiden på de personlige sange er 1-3 hverdage.

Betaling
Betaling kan foretages med Visa/Dankort.
Betaling kan foretages med mobilpay. 

NB! Vi trækker først pengene når varen leveres.

Priser
Alle priser er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser.

Forbehold tages for
Trykfejl, prisændringer, udgåede varer og leverancesvigt fra tredjepart.

Fortrydelsesret   

Ifølge Forbrugeraftaleloven § 17 er der 14 dages fortrydelsesret på varer. Denne fortrydelsesret gælder dog ikke skræddersyede produkter. Vores produkter er derfor ikke indbefattet i denne fortrydelsesret. Er der sket en fejl med dit produkt eller andet, beder vi dig ringe til os eller skrive en E-mail, hvorpå vi kan finde en løsning. 

Reklamationsret

Når du handler på www.norlyandfriends.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Vi har brug for følgende information, hvis du vil reklamere over et produkt: En beskrivelse af fejlen, så detaljeret som muligt.

Logstatistik
Vi bruger en logstatistik på www.norlyandfriends.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.

Logstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere vores webshop.