Barnedåbsgave

Den bedste barnedåbsgave

Leder du efter den helt perfekte barnedåbsgave? En hurtig Googlesøgning fortæller, at der på lige netop søgningen ”barnedåbsgave” dukker lige omkring 73.900 resultater op. Hvad skal man dog vælge? En af de bedste muligheder, er selvfølgelig en helt personlig og speciel barnedåbsgave, men selv her kan der være mange valgmuligheder.

Det kan være svært at navigere i alle mulighederne, og mange har forskellige meninger om, hvad den bedste barnedåbsgave er. Her håber vi, at vi kan hjælpe dig lidt på vej. Vil du give noget, som alle andre ikke giver – en helt speciel, personlig og unik barnedåbsgave?

Så er du kommet det helt rigtige sted. Hos Norly & Friends bestræber vi os på at hjælpe familier over hele landet med gode og nære stunder mellem forælder og barn og god søvn til hele familien. Vi indsynger barnets navn i en personlig godnatsang, der bruges i barnets putteritual og hjælper barnet til at falde i søvn. Derudover kan der tilkøbes en personlig godnatbog, hvor barnets navn indskrives, og du som gavegiver har mulighed for at skrive en helt personlig hilsen til barnet i bogen, som kan værdsættes i mange år fremadrettet.

Hvad indebærer vores produkter?

Først og fremmest modtager barnet en helt personlig godnatsang, hvor vi indsynger barnets navn. Du kan vælge mellem tre smukke melodier, så du kan finde lige den melodi, der passer bedst til barnet. 

Til den personlige godnatsang får du 24 minutters slumremusik med. Slumremusikken sættes på, når godnatsangen er sunget med barnet, og det er tid til at forælderen forlader værelset og barnet falder i søvn. Slumremusikken er bygget på den samme genkendelige rytme som godnatsangen, og bringer derved en masse tryghed og ro. 

Yderligere får forælderen en instrumental syng-med version af den personlige godnatsang, så forælderen helt selv kan synge sangen for barnet til de smukke toner. 

Ønsker du at give barnet den ultimative søvnpakke, tilbyder vi også en personlig godnatbog som tilkøb. Godnatbogen inkluderer en personlig hilsen fra gavegiveren til barnet, smukke rolige illustrationer, sangtekst og noder til den personlige godnatsang, godnathistorien om Norly & Søvnmagien og rigeligt med plads til at skrive barnets eget putteritual ned. 

Hvilken bedre barnedåbsgave end god søvn? 

Det kan være svært for småbørn at give slip på dagen og lægge sig til at sove. Mange forældre kan stå magtesløse til i timevis og spørge sig selv: ”hvorfor sover mit barn ikke?”. Dette er specielt gældende, hvis barnet har mange tanker i hovedet og mange oplevelser fra dagen, der skal bearbejdes. Hertil er søvn også enormt vigtigt for børns generelle udvikling og deres mentale præparation til næste dag, der uden den rette mængde søvn kan føles lang og uoverskuelig. 

Med en personlige godnatsang, kan du hjælpe barnet til at finde ro og tryghed, så barnet kan sove. Når barnet allerede får denne gave til sin barnedåb, bliver det et helt naturligt element i barnets putteritual lige fra begyndelsen. Barnet vænner sig til de rolige, fine toner fra godnatsangen. Barnet nyder trygheden i samværet med forælderen, når sangen synges. Trygheden og nærværet, som barnet oplever, når godnatsangen synges, lever videre, når slumremusikken sættes på og forælderen forlader soveværelset. Her kan barnet stille og roligt dysse hen i trygge omgivelser.

Her kan du købe en personlig godnatsang til barnet, hvor barnets smukke, unikke navn indsynges i en beroligende melodi. Når barnet har en personlig godnatsang, giver det barnet en følelse af individualitet, tryghed, og selvstændighed. Vi anbefaler et putteritualomkring godnatsangen, hvor forælder og barn oplever nærhed, hygge og ro sammen. Putteritualet kan afsluttes med sangen, hvor forælderen synger med og den tilhørende slumremusik, der sættes på når det er tid til, at barnet skal falde i søvn.

Hvorfor en personlig godnatsang? 

Vi ved, at musik kan noget helt specielt. Musik påvirker menneskers emotioner, og den rigtige komposition kan være søvndyssende og afslappende, hvilket vi bestræber os på i vores komponering af godnatsangene. Musikken og den personlige godnatsang er ikke en gave, der pakkes væk efter noget tid, eller kun kan bruges, når barnet er spæd. Den personlige godnatsang medbringer flere års ro, tryghed og god søvn til både barnet og resten af familien, der ikke længere skal bruge flere timer på aftenputningen. Den personlige godnatsang bliver derfor mere end blot en gave – den bliver et redskab til nære og trygge familiestunder og god søvn. 

 

Barnedåbsgaven med det hele 

Ud over den personlige godnatsang er der automatisk inkluderet slumremusik, som sættes på, så forælderen kan forlade lokalet i ro og mag, mens de rolige toner, der minder om sangen, spiller og luller den lille hen i den søde søvn. Derudover medfølger der også en instrumental syng-med version af sangen, så forælderen selv kan synge den for barnet.

Sidst kan der tilkøbes en personlig godnatbog, hvor der både er en personlig hilsen, en godnathistorie om Norly og Søvnmagien, flotte illustrationer og både sangtekst og noder til den personlige godnatsang. Bogen er oplagt at inkludere i putteritualet lige inden, sangen sættes på. 

Den personlige godnatsang og slumremusikken findes i tre variationer, så du kan vælge den melodi, der passer aller bedst til barnet. Her kan du finde vores udvalg.  

Hvis du brænder for at give familien den bedste barnedåbsgave, kan vi anbefale en samlet pakke som det perfekte søvnkit. Hvert element fungerer som et unikt værktøj, der hjælper hele familien til en tryg og rolig aften. Hvert element kan derudover inkorporeres i barnets putteritual der vil samle sig om godnatbogen og musikken, og dermed vil være fast, kontinuerlig og begribelig. Selv for helt små børn. 

Mere end blot en barnedåbsgave 

Giver du den personlige godnatsang i barnedåbsgave, er det ikke blot en sang, du giver. Du giver familien anledning til trygge, hyggelige og nære stunder. Du giver barnet noget værdifuldt, der kan benyttes i flere år frem. Du giver børneværelset en helt magisk og tryg stemning. Vi er sikre på at forældrene vil værdsætte den unikke gave de får, der ikke kun er til barnet, men til hele familien. 

Sidst giver du barnet en helt speciel, personlig og unik barnedåbsgave, som barnet kan danne et bånd til og opleve som sin helt egen. Dette styrker barnets individualitet og selvstændighed, og sikrer barnets søvn som bidrager til udvikling og bearbejdelse af dagens hændelser. 

Vi håber, vi kan bidrage til den perfekte barnedåbsgave, som hele familien vil få glæde af i årevis.