Sådan indspilles barnets personlige godnatsang

Overvejer du at købe en personlig godnatsang til et barn, du holder af? Så har du måske undret dig over, hvordan det egentlig fungerer, når vi hos Norly & Friends skaber sød, søvndyssende musik og indspiller barnets personlige godnatsang. 

Det første trin for dig er at vælge den af de tre smukke melodier, som passer allerbedst til barnet. De tre melodier er udviklet med specielt fokus på at bringe ro til barnets hjerne og til at sprede en tryg og genkendelig følelse i soveværelset. 

Når du har udvalgt melodien, som passer til barnet, du holder af, indtaster du barnets navn og sender bestillingen afsted til os. Ved modtagelse af bestillingen går vores komponist og musiker, Anders Lyhne, og vores sangerinde, Monica Lyhne, i studiet og indspiller barnets helt egen godnatsang. Hvis de er i tvivl om navnets udtale, ringer de dig selvfølgelig op først, så sangen bliver lige præcis, som du ønsker den. 

Når Anders og Monica er færdige med at indspille sangen, bliver den overført til appen NORLY, hvor modtageren af godnatsangen blot logger ind med sit telefonnummer. Der ligger barnets godnatsang klar sammen med både en instrumental syng-med version og dejlig slumremusik. 

Kunne du tænke dig at se med, når Anders og Monica går i studiet? Så kan du få et lille sneak peak lige her.