I drømmeland

DKK 299,00

Den nostalgiske godnatsang ‘I drømmeland’ er baseret på gamle danske vuggeviser, og den holder et friskt tempo. Vi indsynger barnets navn, og dermed bliver sangen barnets helt egen personlige godnatsang. Ved bestilling får du:

  • Adgang til Norly app’en (gratis), som giver dig adgang til dine sange på din smartphone eller tablet.
  • Sangen indspilles inden for 1-3 hverdage, hvorefter den overføres til din app
  • Du kan dele sangen med 5 personer.
  • Sangen ”I drømmeland” indsunget med barnets navn
  • Sangen ”I drømmeland” – instrumental ”syng med version”
  • 24 minutters slumremusik, som er meget afslappende & søvndyssende
  • 100% tilfredshedsgaranti
DKK 

Indtast modtagerens mobilnummer, så lægger vi sangen klar i Norly appen. Vi kontakter ikke modtageren, så gaven forbliver en overraskelse.

Du kunne også være interesseret i...

Beskrivelse

Denne godnatsang er inspireret af gamle danske vuggeviser. Den vuggende 3/4s rytme minder om klassiske valse melodier, cirkus melodier og giver anledning til en nostalgisk stemning. Godnatsangen er positiv og holder et friskt tempo. Udover sangen er der også inkluderet en instrumental syng-med version af sangen, hvor forælderen helt selv kan synge med på den skønne melodi. Derudover medfølger der et smukt stykke slumremusik, hvor melodien bærer tonerne fra godnatsangen. Slumremusikken bringer ro og kan med fordel sættes på, når forælderen forlader rummet.

Vi anbefaler, at den personlige godnatsang inkluderes i et kontinuerligt og hyggeligt putteritual, som samlet give en hyggelig, tryg og rolig afslutning på dagen.

Om sangen ”I Drømmeland”

Metrik/Rytme 3/4 – dele
Toneart F-dur
Tempo148 148
Instrumentering/”Sound” Klaver / Guitar / Bas / klokkespil /
Munharmonika
Stemning Vivace
Tonalitet Dur