Tilbud

Månen står op

DKK 299,00 DKK 239,20

Den klassiske godnatsang spiller klaveret dybt og harmonisk i baggrunden, hvilket giver en rolig og klassisk stemning. Vi indsynger barnets navn i sangen, så det bliver en helt personlig godnatsang. Ved bestilling får du:

  • Adgang til Norly app’en (gratis), som giver dig adgang til dine sange på din smartphone eller tablet.
  • Sangen indspilles inden for 1-3 hverdage, hvorefter den overføres til din app
  • Du kan dele sangen med 5 personer.
  • Sangen ”Månen står op” indsunget med barnets navn
  • Sangen ”Månen står op” – instrumental ”syng med version”
  • 21 minutters slumremusik, som er meget afslappende & søvndyssende

Til sangen kan du også købe den personlige godnatbog, eller købe begge dele som en samlet pakke, der bidrager til det perfekte putteritual.

 

DKK 

Indtast modtagerens mobilnummer, så lægger vi sangen klar i Norly appen. Vi kontakter ikke modtageren, så gaven forbliver en overraskelse.

Beskrivelse

Læs mere om Månen står op…

I denne smukke godsang spiller klaveret dybt og harmonisk i baggrunden. Tonerne giver en klassisk og afslappet stemning og fungerer søvndyssende, så barnet langsomt kan falde i søvn. Sangen synges af en smuk kvindestemme.  Tilhørende sangen er der et langt stykke smukt slumremusik, der passer til sangens melodi, som kan sættes på når forælderen forlader rummet. Derudover kan forælderen helt selv synge med på den instrumentale syng-med version af godnatsangen, hvor det kun er melodien der spiller.

Vi anbefaler, man bruger sin personlige godnatsang til at opbygge et kontinuerligt og hyggeligt putteritual, som derved sikrer en beroligende og tryg afslutning på dagen.

Om “Månen står op”:

Metrik/Rytme 4/4 – dele
Toneart Db-dur
Tempo 74
Instrumentering/”Sound” Klaver / Guitar
Stemning Nocturne
Tonalitet Dur