En personlig oplevelse: Det er så befriende, når noget endeligt virker..

Hos Norly & Friends elsker vi at høre jeres oplevelser med den personlige godnatsang. Ikke nok med det, vi elsker selv at tage dem i brug derhjemme og opleve effekten fra første række.

Vores digital konceptudvikler Anne og hendes mand Jonas havde problemer med at putte deres søn Charlie. Charlie har astmatisk bronkitis, og de mange opvågninger og åndenøden gjorde, at Charlie ikke følte sig tryg i søvnen og havde behov for at sove på Anne. Det medvirkede til kaos omkring hans putteritual og gjorde den ellers rolige og vigtige aftentid derhjemme svær og frustrerende. 

Anne fik lavet en personlig godnatsang til Charlie, og de begyndte at introducere sangen og slumremusikken derhjemme. Efter et par uger, hvor de fulgte et putteritual med hygge, tandbørstning, nattøj, historie og sang, oplevede Anne og Jonas, at de kunne liste sig ud af værelset, når slumremusikken blev sat på, og at Charlie selv kunne finde ro og falde i søvn med musikken. 

Anne siger nu, at Charlie er blevet det nemmeste barn at putte, og at han tilmed selv beder om sin godnatsang, hvis han føler sig urolig om natten. Det har været enormt befriende for Anne og Jonas, at der endelig er noget der virker, og hele familien kan få den tiltrængte nattero. 

Har du også lyst til at tilføje en personlig godnatsang til jeres putteritual?